Sponsor Typer

Små som store sponsorer søges

Dragsholm Golf Club er en fantastisk golfklub med alle tænkelige faciliteter. At tegne et sponsorat er god markedsføring både internt og eksternt i virksomheden.

Sponsorat giver kraftig eksponering samt spillelicens
Din virksomhed får en kraftig eksponering og gode muligheder for at pleje jeres nuværende og ikke mindst danne nye netværk samtidig med at den enkelte får fantastiske oplevelser med på vejen.

Et sponsorat hos DGC giver bl.a. din virksomhed:

Stor markedsføringsværdi

Én eller flere spillelicenser

Greenfeebilletter

Træningslektioner

Deltagelse i netværksmøder

Deltagelse i sponsormatcher

Ud fra en device om, at tiltrække både små og store sponsorer og tilfredsstille behovene så bredt som muligt, tilbyder vi et komplet sponsor program, som dog vil kunne tilpasses særlige behov.

DGC giver din virksomhed mulighed for at tegne flg. sponsorater (røde kategorier er udsolgt):

P-plads sponsor

Putting green sponsor

Range og boldsponsor

Bagmærkesponsor

Greefeekonvolut sponsor

Hulkopper 18 hullers bane

Hulkopper 9 hullers bane

Hulkopper Par 3 bane

Hulsponsor 18 hullers bane

Hulsponsor 9 hullers bane

Hulsponsor Par 3 bane