Prøvemedlemskab

2017

Overvejer du at spille golf, men er du lidt usikker på, om det er noget for dig? ... så skulle du benytte dig af vores fantastiske tilbud om prøvemedlemskab.

• Prøvemedlemskabet gælder i 8 uger og indeholder flg.:Startpakke indeholdende 3 stk. golfbolde, tees, markeringsmærke, pitchfork samt bøgerne " Golf i bobler og tegninger", "Golfreglerne" og "Kom i gang - golf for begyndere"
  • Begynderopstarts kl.10-16
  • 3 gruppelektioner (max.6 personer) hos klubbens PGA Pro, Steve Smith
  • Der kan tilkøbes individuelle lektioner efter behov.
  • Regel - og etikettekursus
  • Frie bolde på driving range
  • Frit spil på Intermediate og Par 3 bane
  • Deltagelse i kaninernes aktivitet
  • Mulighed for clearing til stor bane

Alt dette for kun kr. 200,-

Læs i løbet af foråret mere: "klik" på Aktivitetskalender for Prøvemedlemskab 2017 nedenfor.

Når de 8 ugers prøvemedlemskab er slut, kan du vælge at fortsætte som Intermediate banen for senere at blive medlem af den Mesterskabs 18 huls bane, eller du kan vælge et medlemskab af Mesterskabs 18 huls banen med det samme.

Det sociale aspekt

Golf er i høj grad også en social sport. Man spiller tit sammen med helt nye ansigter, og lærer dermed nye mennesker at kende. Restaurant Bothwell, som ligger øverst i vores store, lyse klubhus, er også en vigtig brik i det sociale liv, for her afsluttes de fleste runder med en øl eller vand og lidt godt at spise!

NB! Prøvemedlemskab kan tegnes af personer der ikke tidligere har været prøvemedlem.

Indmeldelse/tilmelding.

Har ovennævnte vakt din interesse, kontakt sekretariatet på tlf. 5965 1110 eller udfyld "Indmeldelse 2017" udfyld og aflevér eller send den til sekretariatet på info@Dragsholmgolfclub.dk