Tirsdagsklubben

Tirsdagsklubben er et tiltag fra bestyrelsens side gående på at fremme medlemmer af Dragsholm Golf Clubs (DGC) mulighed for at; a) spille sjov golf og derigennem indgå i en form for sportsligt socialt fællesskab, og b) evt. få afprøvet sine muligheder med spil på 18 huls banen, for evt. senere overflytning til denne medlemsform.

Tirsdagsklubben er for dem der:

• Er ung senior eller senior spiller i DGC med et handicap større end 36,0.
  • Uanset handicapstørrelse (HCP), er medlem i DGC, og hvor tirsdag aften måske bedst passer ind tidsmæssigt til golfspil.
  • Fortrinsvis ikke er medlem i andre af vore klubber i klubben. Medlemmer fra Kanonklubben, som evt. vil overgå i et medlemskab til 18 huls banen, er selvfølgelig også meget velkommen.
  • Der ønsker at spille golf og komme ned i HCP 48, således at 18-huls banen er mulig at spille på.