Kanonklubben

Formål:

Kanonklubben bestræber sig på at gøre golf til en hyggelig aktivitet uanset dit spillemæssige niveau samtidig med at det er en god måde at få spillet og trænet på samt få skabt et socialt netværk i klub­ben. Her får du prøvet at spille under ”turneringsbetingelser”, mens andre ser på, samtidig med at du bliver en del af fællesskabet blandt medlemmerne.

Medlemskab:

• Alle er velkomne så længe du er min. 18 år gammel og har bestået prøverne og fået dit golfkørekort og et ”rigtigt” handicap.
  • Du bliver medlem blot ved at møde frem når vi spiller en runde på 9 huls Intermediate banen onsdage kl. 18:00 og søndage kl. 9:00.
  • Der er intet kontingent – vi betaler dog normalt DKK 20 i matchfee om søndagen, der går ubeskåret til præmier på dagen.

Aktiviteter:

Der spilles hver onsdag og søndag i sæsonen. I løbet af sæsonen gennemføres normalt også et par udflugter, hvor vi besøger og spiller andre baner. Som et fast indslag tilbydes der også hvert år en gennemgående turnering over tre runder, hvor årets Kanondronning og Kanonkonge kåres. Sæson­start ligger typisk i april og sæsonafslutning afholdes sammen med den årlige generalforsam­ling i oktober.

Aktiviteterne er angivet i ”Spilleplan”.