Dameklub

Dameklubben blev stiftet d. 20. maj 2004

Dameklubben Dragsholm spiller mandag eftermiddag og slår ud mellem kl 15.30 og 16.30.

Vi møder i klubhuset med udfyldte scorekort og trækker lod om, hvem vi går runden med.

Medlemmer: Vi optager alle damer fra Dragsholm golf Club med ret til at spille på 18 huls banen dvs HCP max 48.

Kontinget er 250 kr om året, det går til præmier og mindre matchudgifter.

Beløbet betales til kassereren ved indmeldelse eller i Dragsholm sparekasse.

Reg.nr.: 0537 kontonr.: 0000177199

Desuden Mobilpay på 30 30 51 06

Angiv navn og DGC nr. ved indbetaling, der bør ske senest 1. april.

Du er velkommen til at medbringe en gæst ell. selv afprøve et medlemskab for 20 kr.

Har du lyst til at kombinere golfspil med hyggeligt samvær, møde medlemmer fra andre klubber, SÅ MELD DIG IND.

Vi har 2 venskabs klubber : Odsherred og Kalundborg, som vi spiller med en gang årligt enten på hjemmebane eller på deres bane uden greenfee.

Hvert år planlægges en udflugt med overnatning.

Vort program findes på opslagstavlen, hvor der ligeledes opsættes tilmeldingslister, samt på hjemmesiden.

Links: