Elite

Vilkår for deltagelse i eliten. Handicap grænse: 12

Træning foregår ifølge Steves (træner) program påtirsdage kl.18:00 – kl.19:00.

Det forventes at man deltager i fællestræningen i et rimeligt omfang. Der vil være arrangeret 3 trænings sessioner i løbet af sæson kl.10 – kl.12 eller kl.12.00 – kl.14.00 (med efterfølgende spil).

Danmarksturneringen foregår påfølgende spilledatoer: 06-07 Maj, 17-18 Juni, 12-13 August – slutspil 2-3 September.

Hvis noget forhindre en i at spille på disse datoer, skal det meldes ud med et rimeligt varsel.

For dem som har mulighed for det, vil der være arrangeret en træning lejr Udtagelsen til holdet foregår påfølgende måde: Udtagelse til match d. 06-07 maj: spiller repræsentant i samarbejde med Steve.

Udtagelse til match d. 17-18 juni: De 2 bedste brutto scores efter forrige match tom. 15/5. Udtagelse til match d. 12-13 august: De 3 bedste brutto scores efter forrige match tom. 31/7. (Scores hentes fra Golfbox. Tællende scores er klub turneringer, torsdags runder i Manneklubben og private runder med et andet elite medlem som markør).

De 5 bedste spillere, ud fra de indleverede scores, er med på holdet og de 2 sidste pladser bliver udvalgt på Wild Cards af repræsentant i samarbejde med Steve.

Udmeldelse af eliten i løbet af sæson 2017, medfører at indmeldelseførst kan ske til sæsonen efter.