Begynder

NYE MEDLEMMER - VELKOMMEN

Vi i begynderudvalget ser frem til, at vise dig de fantastiske faciliteter vi har til nye spillere her i klubben. En 9 hullers Par 3 Bane, en 9 hullers Intermediate bane og mange forskellige træningsfaciliteter. Herudover har vi selvfølgelig også en 18-hullers bane.

Vi ser også frem til at lære dig at kende, og vi vil, sammen med klubbens PRO-træner Stephen Smith, være dig behjælpelig med de spørgsmål du måtte have og derigennem hurtigt hjælpe dig til at opnå et netværk i klubben.

Alle kan lære at spille golf og udfordringerne i spillet er altid til stede, det gælder både for nye spillere, for let øvede spillere men også for de som har spillet i mange år.

Begynderudvalget vil være social aktive fra starten af din indmeldelse, således at du forhåbentlig hurtigt føler dig hjemme i Dragsholm Golf Club og derigennem vil få rigtig mange gode oplevelser.